verzending en bezorging

Hoe lang duurt de verzending?

Opgewonden om je nieuwe uitrusting te ontvangen? Wij ook, hier is meer informatie over wanneer u dit kunt verwachten!

Als je alleen je bevestigingsmail voor je bestelling hebt ontvangen, is het geen tijd om uit het raam te kijken of werk te missen om je pakket te ontvangen - maar hier zijn wat meer details zodra je bestelling is verzonden!

We vragen maximaal 1 werkdag voor alle bestellingen om te worden verzonden vanaf het moment dat ze zijn geplaatst . Nadat het is voltooid door ons magazijn, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met uw trackinginformatie.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, is deze in handen van de koeriersdienst die in uw verzendmail is vermeld. Deze word dan de volgende dag bezorgd of uiterlijk 2 werkdagen later (Denk aan het weekend of Drukke periodes zoals Black Friday).

Hoe gretig we ook zijn om uw producten te ontvangen, er kunnen vertragingen optreden tijdens de verzend- en leveringsprocessen die op dit moment buiten onze controle liggen. We vragen uw geduld en begrip voor de medewerkers die samenkomen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren!

De koerier die verantwoordelijk is voor het bezorgen van uw bestelling, is de beste bron voor informatie over het volgen, bezorgen en vertragen van uw pakket.